Verzending & Retourneren

Verzenden

Hoe wordt mijn pakket verzonden?

Pakketjes worden binnen Nederland verzonden via pakketpost of brievenbuspakketpost van PostNL.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland berekent Cypher Clothing verzendkosten voor kleine pakketten (zoals enkele t-shirts en accessoires) en voor grotere pakketten die niet door de brievenbus passen (zoals meerdere items, sweater, etc.). De tarieven die Cypher Clothing hanteert zijn gebaseerd op de standaard tarieven van PostNL. Raadpleeg de verzendkostencalculator in je winkelmandje om uit te rekenen wat de verzendkosten van je bestelling zullen zijn.

Verzenden buiten Nederland is helaas nog niet mogelijk.

 

Wat is de levertermijn?

We doen on best je pakket binnen 7 werkdagen te verzenden en aan te bieden aan de bezorgdienst (PostNL). Soms hebben we het bij Cypher HQ heel erg druk, dus vergeef ons als het een dagje later is!

 

Kan ik een ander afleveradres of factuuradres aangeven?

Je kunt tijdens het afrekenen van je bestelling kiezen voor een alternatief afleveradres.

 

 

Kan ik mijn bestelling komen afhalen?

Je kunt je bestelling ook komen afhalen. LET OP: Dit kan alléén op afspraak. Neem contact op via info@cypherclothing.nl om dit met ons team af te stemmen.

Adres: Tramkade 26, 5211 VB, ‘s-Hertogenbosch

Retourneren

Wat is het retourbeleid van Cypher Clothing?

Indien je niet tevreden bent over een product dan kun je je aankoop retourneren.

Retourneren werkt zo:

  1. Mail binnen 14 dagen na ontvangst naar info@cypherclothing.nl v.v. RETOUR dat je het pakketje wilt retourneren en de reden hiervoor.
  2. Open de link die je hebt ontvangen in je e-mail.
  3. Via iDeal betaal je de kosten van de retourzending, zodat je dit bij het postkantoor niet meer hoeft te doen en niet voor vreemde verrassingen of kosten komt te staan.
  4. Na de betaling: open en print je het etiket.
  5. Plak het etiket op het pakket. Je kunt dit ook dubbelvouwen of uitknippen, als de gehele A6 maar zichtbaar is.
  6. Breng het pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL punt. Kijk hier voor een service punt bij jou in de buurt. Er is al voor de zending betaald, je hoeft het dus alleen nog maar af te geven. Vraag altijd om een bewijs van afgifte.

Na afgifte ontvangen wij een bericht dat het pakket retour gestuurd is en ontvangen het pakket de volgende dag van een koerier van PostNL.

Let op:

  • Verstuur het pakket inclusief verpakking en evt. extra’s. Incomplete pakketten en kleding / accessoires zonder aanhechtend label of gedragen artikelen worden niet aangenomen! Is je pakket niet meer compleet geef dit dan in je mail aan.
  • Het is van belang dat de producten in originele staat, ongedragen, ongewassen en onbeschadigd naar ons terug worden gestuurd. We kunnen geen artikelen aannemen of geld teruggeven op artikelen die niet aan het bovenstaande voldoen.

 

Wie betaalt de retourkosten?

Retourkosten zijn voor eigen rekening van de klant. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van je pakket. Als verzender ben je altijd verantwoordelijk voor je pakket. Als je pakket niet aankomt en je hebt geen track & tracenummer kunnen wij je item niet vergoeden. Nadat we de producten in goed orde hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten.

 

Heb je vragen over verzenden en retourneren mail dan naar info@cypherclothing.nl

Cypher Clothing